Vâlcea Forest Run, un eveniment sportiv în care sunt adunate fonduri pentru copiii aflați în dificultate


Sâmbătă, 5 octombrie, iubitorii de mișcare au avut posibilitatea de a participa la un eveniment sportiv care și-a propus să strângă fonduri pentru o campanie umanitară. Acțiunea a fost organizată de Fundația Comunitară Vâlcea, iar evenimentul sportiv a fost intitulat sugestiv „Vâlcea Forest Run”.
„Susținem Asociația SERENITY, asociația centrată pe persoană, a cărei cauză la Vâlcea Forest Run este Proiectul «Împreună e mai ușor» ce constă în grupuri de psihoterapie pentru copiii care au un părinte decedat. Haideți să sprijinim Proiectul «Împreună e mai ușor» în campania de donații și pe 5 octombrie 2019 la Vâlcea Forest Run!”, a fost mesajul transmis de către reprezentanții Fundației Comunitare Vâlcea înaintea desfășurării acțiunilor sportive din data de 5 octombrie.
Cei care doresc să se alăture acestei acțiuni de strângere de fonduri pentru sprijinirea copiilor care au un părinte decedat trebuie să știe că donarea oricăror sume de bani se poate face și în perioada următoare. Cei care au posibilitatea de a sprijini acest demers sunt rugați să ia legătura cu reprezentanții Fundației Comunitare Vâlcea și cu cei ai Asociației SERENITY. Asta pentru că, așa cum știți, orice ajutor, cât de mic, poate conta pentru un copil aflat în dificultate!