TROFEUL VASINEACȘU, sau aplauzele Vâlcii pentru „sportul alb”


• circa 50 de copii din Vâlcea și județele limitrofe s-au întrecut în competiția națională de tenis de câmp juvenil, organizată de Tenis Club Rm. Vâlcea
Week-end-ul trecut nu a fost unul dedicat numai alegerilor parlamentare. Chiar dacă acestea au reținut atenția multor oameni, nu trebuie să neglijăm în a aminti și, de ce nu, aduce mai în față, un sport în care puțin oameni de afaceri investesc, spre deosebire de alte sporturi – tenisul de câmp. Așadar, Vâlcea se poate mândri că a adus o zvâcnire în această disciplină sportivă, timp de 3 zile, în care Tenis Club Râmnicu Vâlcea a organizat un turneu național de tenis de câmp juvenil.
Competiția s-a desfășurat pe zgură (în balon) și a reunit participanți din Vâlcea și județele limitrofe; circa 50 de copii pasionați ai „sportului alb”. Întrecerea denumită „TROFEUL VASINEACȘU” s-a desfășoară sub egida Federației Române de Tenis, fiind încadrată în prima categorie valorică.
Trăgând linie după zecile de ore de confruntări, uneori acerbe cu departajări la scoruri foarte strânse, organizatorii au declarat competiția un succes, copiii bucurându-se, în cele din urmă, de premiile și distincțiile obținute, după zeci și sute de ore de muncă la antrenamente.
Eforul, atât financiar dar și logistic al sponsorului principal al competiției – Vasi Neacșu, a fost răsplătit de bucuria, de mulțumirile copiilor, de reușita turneului per ansamblu. Partener media al acestui concurs a fost ziarul „Curierul de Vâlcea”.