Trei expoziții, vernisate în centrul Râmnicului


Vinerea trecută s-a dovedit o zi plină pentru iubitorii artelor din județul nostru. În numai câteva ore, în două locații din centrul Râmnicului au fost vernisate trei expoziții. În Galeria «Pasaj 1», a fost inaugurată o expoziție personală de artă decorativă. Aceasta este semnată de Mariana Frătița și intitulată sugestiv «Timp în spațiul mioritic». Curatorul acestei expoziții a fost Gheorghe Dican, președintele Filialei Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
În Galeria «Pasaj 2», a fost vernisată o expoziție de fotografie denumită «Salonul Anual de Fotografie». Aceasta este realizată în cadrul unui parteneriat la care și-au dat concursul, printre alții, Fotoclubul «Floarea-de-colț», Primăria Râmnicu Vâlcea, Filiala Vâlcea a Uniunii Artișlor Plastici din România, Asociația Artiștilor Fotografi din România, Boromir etc.
De asemenea, vinerea trecută, la Galeria «Artex», a fost deschisă publicului expoziția de artă plastică intitulată «Semne de primăvară». Aceasta va fi deschisă până în luna martie, lucrările prezentate aparținând membrilor Filialei Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România.