„Trebuie să ne pregătim cât mai bine din punct de vedere fizic”


• a declarat antrenorul Alexandru Pelici înaintea începerii cantonamentului
Începând de luni, timp de unsprezece zile, fotbaliștii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea se află în cantonament. Stagiul de pregătire se desfăşoară la propria bază sportivă din Parcul Zăvoi, iar accentul principal se pune pe partea de pregătire fizică. Desigur, nu sunt neglijate nici aspectele ce țin de partea de partea de pregătire tehnico-tactică.
„Ne aflăm într-o perioadă foarte importantă a pregătirii din pauza de iarnă. Cantonamentele care se desfășoară în această perioadă reprezintă bazele pregătirii din tot restul sezonului. De aceea, trebuie să ne pregătim cât mai bine și să nu avem lacune în partea a doua a campionatului. Îi simt destul de motivați pe băieți și am încredere că vor da totul pentru a-și asigura o pregătire cât mai temeinică”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici, înaintea startului pregătirii centralizate.

26 de jucători, la începutul cantonamentului. Trei dintre aceștia sunt recent transferați
Până în acest moment, conducerea clubului nostru a perfectat trei transferuri. Ne referim aici la Răzvan Dâlbea (Unirea Tărlungeni), Costin Stoica (FC Caransebeș) și Kevin Trabalka (Dinamo București), toți trei aflându-se deja la pregătiri alături de echipa noastră. Pe lângă aceștia, antrenorul Pelici mai are la dispoziție încă 23 de jucători.
Iată lista cu numele și posturile acestora: Fildan, D. Geantă, Sporea (portari); Samson, Cucui, Pârvulescu, I. Stoica, Dumitraşcu, Bratu, Al. Ionescu, A. Marin (fundași); Vasile, Firţulescu, Neagoe, Iordache, Piscanu, Cl.Ştefan, Preda, Georgescu, Petrescu, I. Marian, B. Geantă (mijlocași); Voinea (atacanți).