TÂNĂR DE 19 ANI din Tomșani, prins drogat la volan! Avea „marfă” și în mașină


La data de 27 august 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii orașului Horezu au depistat un tânăr, în vârstă de 19 de ani, domiciliat în comuna Tomșani, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din Horezu, sub influența substanțelor psihoactive.
„În urma verificării cu aparatul drugtest, a rezultat prezența în organism a unei substanțe psihoactive, respectiv cocaină, motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor psihotrope în organism. S-a procedat la controlul autovehicului, ocazie cu care au fost identificate mai multe fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care există suspiciunea că fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere. Acestea au fost ridicate și predate polițiștilor din cadul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Oamenii legii au mai anunțat că, în această cauză, fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.