Sport din belșug pentru elevii vâlceni


• în Vaideeni și Copăceni s-au desfășurat două competiții pentru elevii de gimnaziu

Așa cum ne-au obișnuit, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea organizează competiții sportive pe bandă rulantă. Ultimele două întreceri au fost organizate, la sfârșitul săptămânii trecute, în comunele Vaideeni și Copăceni.
În Vaideeni s-a desfășurat concursul tradițional „Cupa Miorița”. La această competiție au participat elevi de la școlile din împrejurimi, care s-au întrecut la handbal și fotbal.
La finalul întrecerilor, locurile fruntașe au fost ocupate de următoarele școli:
• Școala Gimnazială Vaideeni – locul I (handbal fete);
• Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu – locul I (handbal băieți);
• Școala Gimnazială Vaideeni – locul I (fotbal băieți).
Pentru rezultatele obținute, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au premiat toate echipele care au urcat pe podium. Lor le-au fost oferite cupe, mingi de fotbal și mingi de handbal. De asemenea, Primăria Vaideeni a asigurat masa tuturor sportivilor participanți.
Baza sportivă din Copăceni a găzduit Memorialul «Alexandru I. Bunea», eveniment care, de asemenea, se bucură de mare tradiție, aflat la ediția a XIII-a. Aici au fost prezenți peste 250 de elevi, care s-au întrecut la cross, șah, tenis de masă și fotbal. Cum numărul participanților a fost ridicat, lupta s-a dovedit cât se poate de strânsă. Fiecare sportiv a dorit să își etaleze abilitățile fizico-tehnice și să se regăsească pe un loc cât mai bun în clasamentul final.
Și în cadrul acestei acțiuni reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea și-au adus aportul prin premierea sportivilor clasați pe primele trei locuri, oferindu-le cupe, medalii, tricouri și mingi de fotbal. De asemenea, reprezentanții Primăriei Copăceni au contribuit la buna organizare a întrecerii sportive, ei asigurând masa pentru toți sportivii participanți.
În continuare, redăm numele școlilor care au ocupat primele trei locuri în campionatul de fotbal (băieți):
• Școala Gimnazială Alunu – locul I;
• Școala Gimnazială Roești – locul II;
• Școala Gimnazială Mateești – locul III.