SPAIMA PEȘTILOR DIN BĂBENI a căzut în capcană la Grădiștea


La data de 29 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 11 Zătreni, în timp ce își exercitau atribuțiile pe raza comunei Grădiștea, au oprit, pentru control, un autoturism. În urma verificărilor preliminare, s-a constatat că autovehiculul era condus de către un bărbat în vârstă de 59 de ani, domiciliat în orașul Băbeni.
Ulterior, polițiștii au procedat la efectuarea controlului autoturismului, iar în portbagajul acestuia au fost descoperite mai multe recipiente în care se afla pește de diferite specii.
„Bărbatul de 59 de ani nu deținea documente de transport și proveniență, astfel că s-a procedat la confiscarea a 98,5 kilograme de pește, precum și la ridicarea în vederea confiscării a autoturismului folosit pentru transport. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea o poliță de asigurare obligatorie fiind luată măsura sancțiunii contravenționale precum și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări”, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea