Șoferi sub influența alcoolului, depistați de polițiști


În ziua de 25 aprilie, în jurul orei 17.00, poliţişti rutieri din Băile Olăneşti au oprit în trafic, pe strada Forestierilor, un autoturism condus de B.N.N. (de 58 de ani, din localitate). Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi zi, în jurul orei 22.00, poliţişti rutieri din Suteşti l-au depistat în trafic, pe raza comunei Glăvile, pe B.C.D. (de 43 de ani, din localitate), în timp ce conducea un autoturism, având 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi conducători auto depistaţi în trafic, în timp ce conduceau autovehicule aflându-se sub influenţa alco­olului, au fost conduşi la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, pe numele acestora fiind deschise dosare penale.

Prins la volan fără permis
În dimineața zilei de 25 aprilie, în jurul orei 9.00, poliţişti din Tomşani au oprit în trafic, pe drumul comunal 133 A, o autoutilitară condusă de B.D. (de 38 de ani, din oraşul Miercurea Sibiului). În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără permis de conducere.