Situație dramatică: Trei ședințe cu ordinea de zi respinsă la Primăria Câineni


Situația devine din ce în ce mai dramatică la Primăria Câineni. Preda­rea rețelei de apă către ADI APA Vâlcea, respectiv Apavil, nu s-a făcut și asta după trei ședințe ale Consiliului Local Câineni. Degeaba a ajuns primarul Ion Nicolae și la Consiliul Județean pentru a dezbate problema ce-o întâmpină cu consilierii social-democrați: același răspuns: Nu!
„Termenul de predare a rețelei a fost 31 august 2016. Am mers la CJ Vâlcea, mi s-a dat asigurarea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și când colo, la următoarea ședință, aceeași situație. Au respins proiectul. Încă două ședințe cu tema pe masă și, la fel: Nu predării sistemului! ”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul comunei, Ion Nicolae.
Predarea rețelei ar fi însemnat reabilitarea sistemului, iar în caz de probleme, cum s-a mai întâmplat pe-o vreme geroasă, când s-a spart o conductă, suportarea reparațiilor. Lucrurile nu se opresc aici, deoarece, la ultima ședință a CL Câineni, cea din ianuarie, n-au fost votate alte puncte de pe ordinea de zi, puncte ce vizau investiții la școala din localitate, la dispensarul uman și la drumurile de interes local.