Șeful județului, Costi Rădulescu, dă vestea cea mare: 6,4 milioane lei pentru aparatură medicală la Spitalul Județean Vâlcea


Noi achiziții, o nouă aparatură medicală modernă, de ultimă generație la unitatea medicală condusă de managerul Dan Ponoran. Vestea o dă chiar Constantin Rădulescu.
„Ei bine, au fost depuse solicitări, s-au primit asigurări și confirmări și, iată că, după puțin timp, a venit și fila de buget. Așadar, la titlul 51 «Transferuri între unități ale administrației publice – Transferuri de capital», se comunică faptul că Spitalului Județean de Urgență Vâlcea îi sunt alocate aproape 64 de miliarde de lei vechi pentru aparatură și echipamente medicale de ultimă generație. De peste 10 ani nu s-a mai luat astfel de aparatură la secția Laborator Radiologie și Imagistică Medicală a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, iar trusa 3D laparoscopică este de ultimă generație. Spitalul va primi mese de operație și lămpi scialitice dotate inclusiv cu transmisie video integrată, astfel încât medici din unități medicale din orice colț al lumii, care au dotări similare, să se poată vedea și consulta asupra unor intervenții chirurgicale complicate”, a sunat declarația plină de încântare a președintelui Consiliului Județean Vâlcea.