Scor de tenis pe terenul „lanternei”


• Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea 1-6

În urmă cu puțin timp, la finalul unui meci disputat disputat la Reșița, Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea a obținut una dintre cele mai categorice victorii din istoria sa. Echipa noastră s-a impus cu scorul de 6-1 în fața Metalului Reșița, formația gazdă fiind ultima clasată din ierarhia Seriei Vest a ligii secunde. În urma acestui succes, CSM a revenit pe podium.

Marius Staicu rămâne golgeterul ligii secunde românești

Interesant de remarcat este faptul că toate cele șase goluri ale municipalilor au fost marcate în decurs de numai 30 de minute, pe parcursul primei reprize. Ludușan a deschis scorul în minutul 3, iar Geantă a semnat ultima reușită în minutul 33. Golul de onoare al gazdelor din Valea Domanului a fost marcat în minutul 90.

În acest meci, două dintre cele șase goluri ale echipei noastre au fost marcate de Marius Staicu. După această performanță, Staikone rămâne cel mai bun marcator din ambele serii ale ligii secunde românești.

În ediția print a cotidianului nostru de luni veți găsi mai multe informații legate de victoria la scor de tenis a echipei noastre!