Sâmbătă, pe propriul teren, CSM vrea trei puncte cu Unirea Tărlungeni


• partida este programată cu începere de la ora 11.00

După două remize consecutive înregistrate în fața unor nou-promovate din Seria Vest a ligii secunde de fotbal, plus eliminarea suferită în șaisprezecimile Cupei României contra timișorenilor de la ACS Poli, jucătorii de la CS Municipal caută să părăsească așa numitul „con de umbră” pe care îl traversează. Luminița de la capătul tunelului se întrezărește în meciul de sâmbătă, când fotbaliștii pregătiți de antrenorul Alexandru Pelici vor primi vizita brașovenilor de la Unirea Tărlungeni. Partida se anunță una destul de echilibrată și viu disputată, ambele formații având nevoie de victorie pentru a ieși din pasele proaste pe care le traversează. Jocul dintre cele două grupări cu „foame” de puncte este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal” din Parcul Zăvoi.

Bogdan Medrea: „Echipa începe să aibă omogenitate. Vrem să terminăm în play-off”

Înaintea partidei de sâmbătă, președintele executiv al grupării râm­nicene este optimist în privința șanselor echipei pregătite de antre­norul Alexandru Pelici de a obține maximul de puncte în fața brașo­ve­nilor de la Unirea Tărlungeni. Mai mult decât atât, Bogdan Medrea a reamintit care este obiectivul clubu­lui nostru în acest sezon: calificarea în play-off-ul Seriei Vest. „Ne-am pre­gătit bine în vară şi echipa în­cepe să aibă omogenitate. Aşa se explică ultimele rezultate de care suntem mândri. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să fim în continuare la fel de ambiţioşi. Nu vrem să ne hazar­dăm, dar vrem să abordăm orice meci cu seriozitate, pentru că vrem să ter­mi­năm în play-off. E linişte la noi, deşi suntem în insolvenţă. Sper să ne vedem de treabă în conti­nuare, aşa cum am făcut şi până acum. Vom ve­dea ce va fi până la final”, a de­cla­rat preşedintele Bogdan Medrea pentru postul de radio Total Sport FM.

Seria Vest: Programul etapei a VI-a

Astăzi, 2 octombrie, ora 11.00
Olimpia Satu Mare – Gaz Metan Mediaș
Mâine, 3 octombrie, ora 11.00
CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni
CS Mioveni – Universitatea Cluj
FC Brașov – UTA B.D. Arad
FCM Baia Mare – Chindia Târgoviște
FC Caransebeș – FC Bihor Oradea
Șoimii Pâncota – Metalul Reșița
Clasamentul Seriei Vest după primele cinci etape: FCM Baia Mare 13p, Gaz Metan Mediaș 11p, Șoimii Pâncota 10p, FC Caransebeș 9p, CS Mioveni 8p, UTA Bătrâna Doamnă 8p, CSM Râmnicu Vâlcea 8p, FC Brașov 8p, Chindia Târgoviște 7p, Olimpia Satu Mare 7p, Universitatea Cluj 3p, Unirea Tărlungeni 4p, FC Bihor Oradea 1p și Metalul Reșița 0p.