Reprezentanții Ministerului Turismului ne promit vacanțe fără incidente!


Faptul că turismul rămâne o ramură prioritară a economiei naționale, cu funcții complexe și implicații multisectoriale îl cunoaștem foarte bine, Guvernele care s-au perindat de-a lungul timpului spunând, aproape la unison, aceleași lucruri în privința importanței turismului în economia românească. Totuși, dincolo de strategii, obiective și cifre, românii care merg în vacanțe pe plaiurile autohtone își doresc să aibă parte de experiențe plăcute, relaxante și fără incidente.
În acest sens, reprezentanții Ministerului Turismului au anunțat că, indiferent de stațiunea în care optați să mergeți, echipele de control au început din timp verificarea spațiilor de cazare, de servire a mesei, celor conexe acestora, precum și a activităților desfășurate, un accent prioritar fiind pus pe activitățile din stațiunile de pe litoral.
„Prețurile bune, voucherele de vacanță sau peisajele spectaculoase pe care le oferă destinațiile din România au influențat substanțial opțiunile turiștilor în căutare de aventură, astfel că litoralul românesc a început să fie luat cu asalt de doritorii de relaxare, soare, distracție și voie bună. Frumusețea litoralului românesc atrage an de an turiști de pretutindeni, nu doar din țară, ci din întreaga lume”, au prezentat reprezentanții Ministerului Turismului ca argumente pentru alegerea stațiunilor din România într-un comunicat de presă emis zilele trecute.
℗ Articol de promovare ℗