Rămas bun, Ilie BĂJAN!


Am primit o veste deosebit de tristă în dimineața de duminică, 11 aprilie. Ilie BĂJAN, un om dedicat comunității locale, printre cei dintâi care au încercat să construiască ceva prin propriile forțe în Vâlcea de după anul 1989, a trecut la cele veșnice! Figura lui este cunoscută atât pentru cei care au lucrat sau lucrează în lanțul de farmacii ce poartă numele familiei, cât și pentru vâlcenii care și-au căutat sănătatea prin intermediul produselor de calitate oferite de acest brand național. Nu poate fi uitată nici implicarea acestui om în susținerea sportului din județul nostru, cu precădere a handbalului (unul dintre fiii săi fiind cel care a plătit din propriul buzunar pentru recuperarea palmaresului echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea).
Ar fi foarte multe lucruri bune de spus despre Ilie BĂJAN, de mii de ori mai multe decât aceste câteva rânduri, însă în asemenea momente simțim că, oricât de multe și de bune ar fi, cuvintele sunt de prisos!
Nu ne rămâne decât, cu sufletele cernite, să ne luăm rămas bun de la cel care a fost Ilie BĂJAN (plecat dintre noi la numai 68 de ani) și să transmitem condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat!

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!