Proiecte de tineret „marca” DJST Vâlcea


DJST 2 DJST 1

• proiectul „We rise leaders through rugby-tag” a fost organizat de reprezentanţii CST Lykaios şi finanţat de DJST Vâlcea

Săptămâna trecută, în tabăra de la Brădişor, s-a desfăşurat proiectul de leadership numit „We rise leaders through rugby-tag”. Acţiunea a fost finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, condusă de directorul Bogdan Marinescu. Reprezen­tanţii Lykaios Young Leaders Group au fost însoţiţi pe durata activităţilor organizate la Brădişor de profesorii Cătălin Predescu – preşedintele CST Lykaios şi Bogdan Matei – vicepreşedintele clubului, alături de care a fost prezentă şi inspectoarea DJST Carmen Folescu. Proiectul a cuprins trei workshop-uri, primul a avut ca scop dezvoltarea spiritului de echipă şi a abilităţilor de lider, în timp ce al doilea a fost axat pe managementul organizaţiilor de tineret şi pe nevoile acestora de a se dezvolta, proiect de promovare a leadership-ului prin rugby-tag.
„Pe parcursul proiectului nostru, s-a desfăşurat şi o competiţie, pe care am numit-o «Turneul Lide­rilor». La întrecere, au participat cinci echipe alcă­tuite din liderii de la Lykaios Young Leaders Group şi domnii profesori Cătălin Predescu şi Bogdan Matei. Grupările formate pentru competiţia de la Brădişor au fost Lupii Nopţii, Lupii Negri, Bufniţele, O.A.S.A. şi Kanna Jambe”, a declarat Andrada Buligă, – secre­tar în cadrul Lykaios Young Leaders Group. În conti­nuare, reprezentanta Lykaios Young Leaders Group a prezentat ordinea echipelor în clasamentul final. Primul loc a fost ocupat de Lupii Negri, iar pe poziţia a doua s-au clasat Lupii Nopţii. Bufniţele au urcat pe a treia treaptă a podiumului, iar jucătorii de la O.A.S.A. şi Kanna Jambe au ocupat locurile 4 şi 5.