Prin strădania Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, un spectacol de zile mari la Rm. Vâlcea: „DUMNEZEU IUBEȘTE”, într-o distribuție de excepție a Teatrului Național din București


Suntem în perioada Postului Mare al Sfintelor Paști, prilej pentru fiecare creștin de urcuș duhovnicesc prin participarea la sfintele slujbe, privegheri, posturi și milostenie. În această perioadă până la marea sărbătoare a Învierii Domnului, în afara programului liturgic de peste săptămână – ne sfătuiește Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsa­nufie – suntem chemați să cunoaștem mai cu seamă Cuvântul lui Dumnezeu prin lecturi duhovnicești. În această idee, Înaltpreasfinția sa, ca dar pentru creștinii locului, a invitat la Râmnicu Vâlcea una din celebrele trupe de teatru ale Naționalului bucureștean, cu un spectacol de excepție: „DUMNEZEU IUBEȘTE”, care are la bază un text de Zlata Demina. Într-o distribuție perfectă: Magda Catone, Amalia Ciolan, Teodora Calagiu Garofil, Ana Maria Carablais, Tamara Roman, Darius Daradici. Regia & scenografia sunt semnate de Tomi Cristin. Este un spectacol de zile mari avându-l pe post de producător pe cunoscutul actor Liviu Che­loiu, nume care a dat și dă strălucire și Teatrului Ariel din municipiul nostru. Spectacolul are loc astăzi, 4 martie, începând cu ora 18.00, la Cine­ma­tograful „Geo Saizescu”, din cartierul Ostroveni – Rm. Vâlcea. Intrarea pe bază de invitații. În limita locurilor rămase neocupate, intrarea este liberă!
Calde mulțumiri, Înaltpreasfințite Părinte Arhiepiscop Varsanufie, și toate urările noastre de bine pentru opera spirituală pe care o întreprindeți!
Ioan Barbu