Primarul Gutău despre contracandidatul, deocamdată independent, Virgil Pîrvulescu: „Cine este Pîrvulescu? Este cel care a fost secretar de stat din partea PSD-ului!?”


Vineri, la ora 12.00, conducerea administrației locale a susținut o conferință de presă, la care au participat primarul Mircia Gutău și viceprimarii Eusebiu Vețeleanu și Carmen Preda. Cu o oră înainte, primul adversar anunțat al lui Gutău pentru alegerile de anul viitor, Virgil Pîrvulescu, s-a aflat și el în fața presei.
Întrebat despre posibila candidatură a finanțistului Pîrvulescu, Mircia Gutău a răspuns: „Cine este Pîrvulescu? Domnul Pîrvulescu este cel care a fost secretar de stat din partea PSD-ului!? Păi și nu este candidatul lor?! Este independent? Atunci, nu aș vrea să-i dau vreo replică unui domn care aleargă pe tușă, nu se află în teren. Eu vorbesc cu cei care se află în teren, care își asumă candidatura”.
La recomandarea lui Pîrvulescu privind bugetul echipei de la handbal, Mircia Gutău a răspuns: „Astfel de idei nu poate să aibă decât un om care la viața lui nu a jucat decât șotronul. Habar nu are ce presupune o echipă, care este prețul unei jucătoare și așa mai departe. Mă așteptam ca un finanțist, cu așa un rang mare, să aibă alte abordări”.