PRIMARII VÂLCENI au fost vizitați de reprezentanții Guvernului


Printre oficialitățile de la București care i-au vizitat pe edilii vâlceni s-a numărat și Petre Daea, ministrul Agriculturii
Consiliul Județean Vâlcea a fost gazdă, miercuri, 14 decembrie 2022, pentru prima ediție a evenimentului „Vâlcea – administrația publică, prezent și viitor!”. Așa după cum a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, inițiatorul evenimentului, genul acesta de întâlnire se dorește a fi un dialog pe teme administrative de nivel local, județean și național.
Au participat la această primă ediție a galei administrației numeroși primari și secretari din județul nostru, dar și nume cunoscute din administrația publică de la nivel central, așa cum ar fi: Petre Daea – ministrul Agriculturii, Bogdan Stelian Mândrescu – secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Marcel Alexandru Stoica – secretar de stat în cadrul MDLPA, Bogdan Eduard Simcea – secretar de stat în cadrul MIPE, Mihai Diaconu – secretar de stat în cadrul Ministerul Finanțelor, Adrian Voican – secretar de stat în cadrul MAI, Cosmin-Petruț Călin – director în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Constantin Rădulescu: „Îmi doresc ca acest dialog pe teme administrative să devină o tradiție”

„Le mulțumesc tuturor pentru participarea și implicarea activă în dialogul pe teme administrative, desfășurat în cadrul acestui eveniment. Mă bucur că primarii vâlceni au dat curs invitației noastre într-un număr mare, că au putut să își prezinte problemele în cadrul acestei întâlniri de lucru și, sper eu, că au primit și răspunsuri mulțumitoare de la reprezentanții Guvernului. Tuturor celor prezenți, le mulțumesc și îi aștept și la întâlnirile următoare! Îmi doresc ca acest dialog pe teme administrative să devină o tradiție. De anul viitor, îmi propun ca, odată la două luni, să invit la Vâlcea miniștri din Guvernul României, pentru întâlniri cu primarii din județul nostru”, a declarat președintele Constantin Rădulescu, la finalul întâlnirii organizată la sediul Consiliului Județean Vâlcea.