Primăria Călimănești a organizat TURNEU FOTBALISTIC pentru urmașii lui Shevchenko


Echipe de copii din Ucraina și România s-au întrecut sportiv duminică, 27 martie 2022, pe arena sportivă din orașul Călimănești într-un turneu al solidarității, intitulat de altfel chiar „Cupa Solidarității”. La întrecere au participat copii născuți în anii 2010/2011 și 2012/2013, legitimați la mai multe echipe din județul Vâlcea, cum ar fi, printre altele, Inter Călimănești și Clubul Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea. A participat și echipa copiilor din Ucraina, copii plecați din țara lor afectată de război, ei fiind acum cazați, prin grija Primăriei Călimănești, în campusul Liceului de Turism din stațiune.
Pentru buna organizare și implicarea activă în desfășurarea acestui turneu sportiv, primarul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu, a primit mulțumiri din partea conducerii Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.
*Andriy Shevchenko, născut pe 29 septembrie 1976, este, probabil, cel mai cunoscut fotbalist ucrainian din cei peste 30 de ani în care această țară a avut echipă națională masculină de seniori în acest sport.