Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea a rămas fără şef


• Alecu Deaconu a renunţat la funcţia de director
• primarul Gigi Matei va numi, mâine, un interimar

Alecu
Cu puţin timp în urmă, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Primăriei Râmnicului a anunţat că Poliţia Locală a rămas fără director. Totul s-a întâmplat ca urmare a faptului că Alecu Deaconu, cel care ocupase această funcţie până în prezent, a solicitat transferul pe un post de consilier superior în cadrul Corpului de Control al Primarului. Din comunicatul respectiv mai aflăm că solicitarea a fost aprobată, primarul interimar Ion Gigi Matei urmând să numească, mâine, un director interimar.
Redăm, mai jos, conţinutul comunicatului de presă la care facem referire:
„În cursul zilei de astăzi, 4 noiembrie, ca urmare a situaţiei tensionate înregistrată în ultima perioadă la nivelul Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea, dl. Alecu Deaconu a solicitat transferul din funcţia de director al acestei structuri, într-o funcţie de execuţie, solicitare acceptată, în baza atribuţiilor legale, de către primarul interimar Gigi Matei. Dl. Alecu Deaconu urmează să ocupe o funcţie de consilier superior în cadrul Corpului de Control al Primarului – Inspectori zonali.
În cursul zilei de mâine, primarul interimar Gigi Matei va numi prin Dispoziţie o persoană care să asigure interimatul în fruntea Poliţiei Locale, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea poziţiei de director.
Toate celelalte revendicări ale poliţiştilor locali vor fi supuse aprobării în următoarea şedinţă a Consiliului Local Municipal”.