Politia, la datorie


Infracţiune rutieră
Marți, ora 15.30, poliţiştii l-au depistat pe I. Constantin, de 31 de ani, din loc. Iepureşti, jud. Giurgiu, care a condus un autovehicul pe DN 7 –Râmnicu Vâlcea, acesta figurând radiat din circulaţie din data de 25 februarie a.c., de către autorităţile germane. S-a întocmit dosar penal conform art. 334, alin. 1 din Codul Penal.

Prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale
Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5000 de lei şi fiind indisponibilizate bunuri şi sume de bani, în valoare totală de 690 lei.

Accidente rutiere
Marți , ora 14.50, G. T., de 15 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus o bicicletă pe b-dul Dem Rădulescu, iar la intersecţia cu str. Intrarea Democraţiei, pe pista special amenajată, iar la un moment dat din cauza neatenţiei a pierdut controlul ghidonului, autoaccidentându-se. Minorul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu plagă, multiple escoriaţii. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. Marți, ora 18.30, H. Dumitru, de 35 de ani, din oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu a condus un autoturism, pe DN 67 – Căzăneşti, iar la km 186+120m, a fost surprins de traversarea neregulamentară a pietonului M. Vasile, acroşându-l cu partea faţă. Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ la conducătorul auto, iar la pieton a rezultat o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. Vasile, diagnostic TCC minor.