Oficial: CÂTE CADRE MEDICALE din Vâlcea s-au vaccinat în primele două zile ale campaniei?


Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a primit 195 flacoane (975 doze) de vaccin împotriva COVID-19, acestea fiind distribuite în cele patru centre de vaccinare, organizate în unitatile sanitare din județ: Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgășani, Spitalul Orășenesc Horezu și Spitalul Brezoi. În zilele următoare, un echipaj din cadrul DSP Vâlcea se va deplasa la centrul regional în vederea preluării unui număr suplimentar de flacoane necesar continuării campaniei de vaccinare.
În cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, demarată în data de 4 ianuarie 2021, au fost vaccinate în primele 48 de ore 664 de cadre medicale.
În data de 5 ianuarie 2021, au fost vaccinate 365 cadre medicale astfel:
• Spitalul Județean de Urgență Vâlcea – 190 cadre medicale;
• Spitalul Municipal „Costache Nicolescu” Drăgășani – 70 cadre medicale;
• Spitalul Orășenesc Horezu – 70 cadre medicale;
• Spitalul Orășenesc Brezoi – 35 cadre medicale.
„În total, în județul Vâlcea, zilele acestea urmează să fie imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2 975 cadre medicale. Totodată, începand cu această săptămână, urmează să fie vaccinat și personalul medico-sanitar din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea și din centrele rezidențiale private”, au informat reprezentanții DSP Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.

Când începe vaccinarea vârstnicilor?

În faza a II-a (în care se vor vaccina persoanele cu vârsta peste 65 ani sau cu afecțiuni cronice), pe raza județului nostru se vor organiza 17 centre de vaccinare din afara unităților sanitare. Cinci dintre acestea vor funcționa în municipiul Râmnicu Vâlcea și câte unul în localitățile: Bălcești, Berbești, Sutești, Drăgășani, Orlești, Lădești, Băbeni, Horezu, Mihăești, Budești, Brezoi și Călimănești.
În context, este de reamintit faptul că vaccinarea este gratuită și voluntară. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.
• Material realizat cu sprijinul DSP Vâlcea

Tags: , , , ,

13 thoughts on “Oficial: CÂTE CADRE MEDICALE din Vâlcea s-au vaccinat în primele două zile ale campaniei?

 1. Cautam in mall cu voucher 150 lei aragaze garnizoana mici, mari 50,60 cm, UNIREA , Drobeta, Vortex,Samus Satu Mare 4 ochiuri cuptor butoiane, geam rezistent cu bricheta chibrit un gratar fara temporizator mecanic pe butelie de 60 lei gaz metan 8 Galati si butelii Shell Petrom la fel picnic tot gaz metan 8 tot galbene tot 60 lei.Capac metalic plita emailata,cuptor fara gaz, si electric.La 650/750 lei factura detailata sau factura plata pe loc cu Curier la ridicare in costul produsului,nu vrem criminale istorice ca METALLICA, AEG, BEKO,Electrolux.In istoria Valcea.N-am de gand ma pis pe UE sa-mi dispara din buletinul de vot nu dau Unirea la schimb, jubilam fara voucher.Nu semnez.In Ostroveni, in mall, nu risc cu INDESIT.Sant pe senzorii radio masculine..vrem reseuri ceramica si cu platca de metal.Trifazic 50 kwh monom CEZ estimat, tuburi sobe de ceramica…si altele de pamant nu electrice…restul werevher.N-am de gand pe fractia mea intabulare…va anunt..in secolul acesta JUDECATORUL VLAD peremptoriu…aveti oase de ..SERIE la Oase extinctie lagar TEBECE.Poate o mare pierdere…diabet zaharat.

 2. Are FABRICA MATRITA-ROBOT UZINA de Cartoane..republica socialista Romania.Autor Brancusi.Sant analfabeta.

 3. Va bag in cap detalii tehnice cuptorul sa nu se sparga usa fara gaz electric deci gaz metan 8 Galati anul trecut eclipsa deci greva mareele, deci spartura din cazanul de instalatii, apa fiarta, 4 ochiuri sa nu se rupa butoanele, un gratar un capac de fier un gratar, 4 ochiuri, Hansa VORTEZ, DROBETA, UNIREA INDESIT pe senzorii masculini radio, fara temporizator mecanic,cu butelii galbene picnic Shell Petrom de 60 lei tot gaz metan 8 Galati nu AEG, METALLICA, BEKO, Electrolux istoria Valcea criminale.Fara aprinzator electric, deci chibrite bricheta gaz , restul se bubuie…vrem resouri ceramica si platca metalica vrem,…calorifere si alte ustensile pamant de sobe pe lemne si carbuni.Din magazine chimice Valcea…nu dorim Flanco cuptorul functioneaza scrie cumparat restul defect comunard recumperi scump.Cherestutio..restituo…keresztuto…..sa vedem in planul HANSA cine are bani in Stat sa va scoata de sub stancile din DN 7.Canalul BRAGADIRU.Rusii holograme.

 4. HG nr.120 primaria Craiova Reconstituiri cauze riscuri efecte… 400 pag..anul 216.

 5. Talpicile de cumparat se baga in marfuri GAC/GAL si cizme rusesti-, marfuri bocanci de panza picioare diabetice si se cos pe pantofii bisericesti=marfuri comerciale colportate sau furate calificat de Shere Kan=Sercan…cred ca zdrobea locomotor osul plantar prin alunecsare si macula picior diabetic al oamenilor or pulmonare…ziceau ca-s mici.Dormea cu incaltamintea bisericeasca cu talpici cusute de frig in pat noaptea.
  TELEVIZIUNEA de SCOLARI EMINENTI Speranta TEVE.CHERESTUTO…RESTITUO…

 6. Nu tot felul de lepadaturi, care n-au invatat…cred ca…cracari..figurat..la PURTARE 4.La SEAL.Plinta curent, butelia, iala usa, zidaria, apometre, electrica si cadastru…deci….keremo…figurat…postliceala germana profesionala in Academia fosta rdg.Avem si noi, niste panglici, bete de Botez..farmece…

 7. Sapa si mancare porci vaci iatrogena…bolovanul de sare si sosari-barbugii marca COR.Impaca-te..ca te da pe mana temnicerului..ultimii banuti…IN NATURA…habernam…otrava lui URANIA…mucareci figurat…Dumnezeu soarele…figurat…

 8. Asa a voit ZARATRUSTRA… MENUMORUT, GLAD, GELU, VOICAN VOICULESCU si BUREBISTA..Stea…contract Alamori…din canalul Colentina stat.[Figurat]

 9. Am inteles ca le-a facut farmece nebunii in canalul Colentina semn 89 7 richter….alt gard alte viate alte soarte planeti racheti invart…

 10. Parasira-ti cu capul Romania si Mecanic 1,2 matematica si tratament locomotor din lagar….Avem ace rusesti mercerie needles arme Guvern, care va invata meserie unelte de fisc,ace librarii de sta coloana Doina Sebes,avem masini de cusut electrice 50/100 lei cu ace electrica cu bon, clant clant clant…masini de croitori barbati Singer, de femei puternice ILEANA si de bondari, viespii Zamfira…masinile de scadenta italiene fac prapad crima, datornicele calugarite nu mananca expatriate.italience.Sant electrice cu conductori mecanici..mai este una hitlerista din Dava de 197 lei…va ucide statul cu securitatea daca santeti ceapcai…floarea de nunta doliul botez , panglici de botez.4000/7000lei, italiene 200/400.lei.12 lei acele zic io…2021.

 11. Amintirile dvs hainele italienesti la stoc cu marfarul in vama Nadlac fara plata chirie stoc in ploaie interlope hainele psihologice, inauntru mirosea careva……de…ducesa Cesculina…bani….luam de deviatie sept de la Necuratul cutie de crema de 2,50 lei goala pangar Cavouri dati pe par scalp, tot corpul, fata, urechi, subdural-corset….iese mirosul real puternic…TRIAJ.Vise noapteaUmpleti cutia cu crema Axila nu prostii arsicante si otravuri straine, lasa filacteriile,lasati o zi…la sfintit….nickname no name user profiles…este din aur si argint tiganesc de 2 lei.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Headlines

About Comunicat de presă,