O nouă acțiune marca DJST Vâlcea: „Descoperă-ți orașul!”


• evenimentul a ajuns la ediția cu numărul trei

În săptămâna „Școala Altfel”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea a desfășurat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, cea de-a III-a ediție a proiectului „Descoperă-ți orașul!”. Cu prilejul acestei acţiuni, după ce au avut la dispoziție un suport informațional cu date generale, 20 de tineri din liceele municipiului Râmnicu Vâlcea au fost invitați la sediile mai multor instituții, în vederea familiarizării cu activitatea și modul de organizare a acestora.
Pe această cale, DJST Vâlcea mulțumește conducerilor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură, Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Consiliului Județean Vâlcea, Instituției Prefectului Vâlcea, Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Tribunalului Vâlcea pentru timpul acordat grupului de elevi și pentru informațiile oferite în vederea cunoașterii.
La finalul acțiunii, tinerii au fost invitați la dezbaterea de încheiere, acolo unde au fost evaluate cunoștințele acumulate în urma acestei experiențe, au fost împărtășite impresiile și impactul acțiunii asupra carierei dorite. La rândul lor, elevii participanți vor relata colegilor din liceu experiența, prin intermediul dezbaterilor din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor.