O HANDBALISTĂ DE MARE PERSPECTIVĂ, mândria comunității din Olănești, premiată de Primăria din stațiune


Marți, 5 aprilie 2022, Primăria și Consiliul Local Băile Olănești au acordat suma de 3.000 de lei și diploma de merit tinerei sportive Elena-Ștefania Dumitrașcu. Veritabil talent al sportului „cu mingea mică”, Ștefania s-a făcut remarcată, alături de echipa Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea, la Campionatul Mondial Școlar care s-a desfășurat la finalul anului trecut (în perioada 27 noiembrie – 5 decembrie 2021) la Belgrad, în Serbia. Alături de colegele ei, Ștefania a câștigat medalia de bronz la un campionat mondial, rezultat de excepție pentru handbalul feminin vâlcean și, deopotrivă, pentru cel românesc.
Primarul Sorin Vasilache a felicitat-o pe sportivă pentru aceste realizări și, în numele Primăriei Olănești, i-a transmis susținerea pentru viitoarele competiții la care tânăra handbalistă va participa.
De altfel, sportul din stațiune este bine susținut de către autoritățile locale, nu o dată, dumneavoastră, stimați cititori, având posibilitatea de a afla din paginile cotidianului nostru despre implicarea Primăriei și Consiliului Local Olănești pentru dezvoltarea mai multor ramuri sportive. A fost vorba, cu precădere, despre fotbal și atletism, însă iată că nici alte sporturi (cum ar fi handbalul, de această dată) nu sunt neglijate!
Sursă foto: Facebook Primăria Olănești
Detalii AICI