NOI LUCRĂRI DE ASFALTARE în comuna Malaia


Angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea au continuat lucrările de asfaltare pe un drum important din nordul județului nostru. Ne referim la Drumul Județean 701 D, în zona Ciunget, pe raza comunei Malaia. Aici se toarnă covor asfaltic pe un nou sector de drum, după ce anul trecut, tot pe acest drum județean, a fost asfaltat un tronson cu lungimea de 3,5 kilometri.
Mai multe detalii despre aceste lucrări de reabilitare a căii rutiere din nordul județului nostru ne-au fost oferite de către Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, care, joi, 14 aprilie 2022, a fost prezent în comuna Malaia, însoțit de primarul Gheorghe Dinculescu, pentru a evalua situația din șantier.
„Avem șantiere deschise în întreg județul. Pentru a mă asigura că avem lucrări de calitate și că sunt respectate graficele de execuție, mă deplasez frecvent în județ, pentru a constata personal care este starea de fapt în șantiere. După ce am fost sudul județului și în zona centrală, am ajuns și în nord, unde, în aceste zile, drumarii RAJDP toarnă covor asfaltic pe un tronson din DJ 701 D, în zona Ciunget, pe raza comunei Malaia. Anul trecut, pe acest drum, s-au mai asfaltat 3,5 km. Prin realizarea acestor lucrări, se modernizează întregul traseu, care pornește din DN 7 A, pe Valea Latoriței, pentru a ajunge la Hidrocentrala Lotru-Ciunget, care anul acesta împlinește 50 de ani de la punerea în funcțiune”, a precizat președintele Consiliului Județean Vâlcea.