Noaptea, POMPIERII AU INTRAT PE FEREASTRA unui apartament de la etajul zece. Din păcate, era prea târziu…


Într-o săptămână dominată de incendii, unele foarte violente (care au devastat și zeci de hectare într-o singură localitate!) pompierii vâlceni au fost solicitați și pentru diverse alte situații. Dintre acestea a atras atenția intervenția desfășurată de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea în noaptea de joi spre vineri (10 spre 11 februarie 2022) chiar la miezul nopții. Atunci, pompierii au intervenit pentru asigurarea accesului într-un apartament situat la etajul zece, într-un imobil din Râmnicu Vâlcea, bulevardul Pandurilor, pentru o persoană care nu răspundea de aproximativ 24 de ore.
„La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, Descarcerarea și autoplatforma de lucru la înălțime. S-a reușit pătrunderea în apartament prin fereastra de la balcon. Din păcate, persoana în cauză a fost găsită fără semne vitale, decesul fiind declarat de către medicul de la ambulanță”, ne-au anunțat pompierii.

Bărbatul decedat avea 58 de ani

Ulterior, pompierii vâlceni au oferit alte informații în care au anunțat că persoana găsită decedată este un bărbat în vârstă de 58 de ani, care lucra ca șef de garaj la o societate de transport în comun din Râmnicu Vâlcea. Cei care au anunțat dispariția au fost colegii de la locul de muncă, ei așteptându-l să intre în tură încă din timpul zilei.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea