„Ne bucurăm că se modernizează DJ Tătărani – Milcoiu”


• susține Florin Mărăcine, viceprimarul comunei Galicea
„Vicele” comunei Galicea, Florin Mărăcine, s-a arătat încântat de faptul că s-a dat drumul investiției de modernizare a DJ Tătărani – Milcoiu.
„Sperăm să se intervină în zona Fântânii cu trei țevi, unde sunt serioase probleme cu alunecarea de teren. Am avut discuții și cu reprezentanții Apavil și firma de proiectare care se ocupă de obținerea finanțării pentru proiectul cu fonduri europene privind extinderea de apă și canalizare, unde sunt cuprinse mai multe localități, printre care și Galicea, investiție în valoare de 5,5 milioane euro și susțin că-n septembrie se va semna contractul de finanțare.
Totodată, mă bucur că elevii premianți din Galicea, 40 la număr, s-au simțit bine în tabăra de la mare. Inițiativa mea de anul trecut a prins contur și-n alte localități și asigur, astfel, elevii care vor învăța că vor avea parte și de alte surprize”, a declarat, pentru cotidianul nostru, viceprimarul Florin Mărăcine.
Proiectul de modernizare a DJ Tătărani – Milcoiu vizează modernizarea a 26 kilometri, dintre care 708 kilometri pe raza localității Galicea.