MINUNILE POT FI ADEVĂRATE, în miez de noapte, pe drumurile din Vâlcea:
„DUPĂ 40 DE MINUTE DE RESUSCITARE,
exact înainte ca medicul să renunțe la manevre,
inima șoferului a început să bată!”


Data teribilă de 22 iulie 2022, care s-a soldat cu mai multe persoane decedate și altele grav rănite în urma unor accidente (petrecute atât pe drumuri publice, dar și în pădurile din Stroești și Frâncești) s-a încheiat cu o minune. Era trecut de miezul nopții, era deci data de 23 iulie, când, pe Drumul Național 7, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a produs un grav accident rutier. În jurul orei 02.00, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion, din care a rezultat rănirea a nu mai puțin patru persoane. Se părea că una dintre aceste persoane (șoferul autoturismului) trecuse deja în lumea de dincolo și îngroșase numărul celor care își pierduseră viețile în mai puțin de 24 de ore și asta numai în județul Vâlcea.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea pregătiseră comunicatul de presă în care se spunea că, din cele patru persoane rănite, în cazul uneia dintre acestea vorbeam deja despre „decesul unui conducător auto”. Însă, ca o adevărată minune, în apropiere de ora 03.00, aceiași polițiști vâlceni au făcut efortul (de data aceasta chiar putem vorbi despre un efort!) de a ne anunța că „După 40 de minute de resuscitare, exact înainte ca medicul să renunțe la manevre, inima șoferului a început să bată!”.
Vorbim iată despre o adevărată minune produsă pe drumurile din Vâlcea, despre noaptea în care un om a înviat! Protagonist: un tânăr în vârstă de 28 de ani din județul Olt!