La puternicul turneu amical „Junior Cup Viitorul Argeş 2015”, Juniorii de la CS Municipal au avut o evoluţie foarte bună


În week-end, juniorii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea, fotba­lişti pregătiţi de antrenorul Marian Deaconescu, au participat la o pu­ternică întrecere amicală. Dispu­tată la Piteşti, competiţia s-a înti­tulat „Junior Cup Viitorul Argeş 2015”, aceasta reunind la start opt dintre cele mai puternice echipe juvenile ale momentului la nivelul ţării noastre. Repartizate în două grupe de câte patru formaţii, com­pe­titoarele au disputat meciuri după clasicul sistem „fiecare cu fie­care” în cadrul grupei, cele mai va­loroase două din fiecare grupă ur­mând să se califice în semifinalele competiţiei. Juniorii de la CS Muni­ci­pal au avut parte numai de adver­sari incomozi în grupa din care au făcut parte, echipa noastră fiind repartizată prin tragere la sorţi alături de Petrolul Ploieşti, FC Odorheiul Secuiesc şi Dinamo Bucureşti.
În primul joc, disputat chiar în compania „câinilor roşii”, juniorii pregătiţi de Marian Deaconescu au obţinut o victorie foarte importantă (scor 2-0), care le-a adus un moral foarte bun pentru următoarele două jocuri. Ulterior, tinerii fotbalişti s-au impus şi în faţa petroliştilor din Ploieşti, scor 4-2. Astfel, după numai două jocuri, CS Municipal obţi­nuse deja biletele pentru faza semifinală a întrecerii. Jocul la care fa­cem referire, cel câştigat în faţa Petrolului, a fost abordat de către teh­nicianul echipei noastre cu următoarea distribuţie: Popa – Mitrache, Ivan, Casoni, Matei, Vlădulescu, Dican, Mărăcine, Şandru, Târş, Spâr­leanu. Pe parcursul partidei au mai intrat Ileana, Pistriţu şi Deaconu.