La banchetul de sfârşit de an al FC Băbeni, o minge cu autografele jucătorilor pentru primarul Bîzîc


bizic_ion4În data de 21 decembrie, fotbaliştii de la FC Băbeni au avut parte de un chef pe cinste organizat la Hotelul „Tony”, situat pe DN 64, în zona Tătărani. La acest eveniment festiv au fost prezenţi circa 20 dintre fotbaliştii pregătiţi de Eugen Roşu şi s-a bucurat inclusiv de prezenţa primarului Ion Bîzîc. În semn de respect, edilul liberalul a primit din partea componenţilor lotului o minge cu toate autografele jucătorilor.
„A fost un gest simbolic, dar de bun gust şi de bun simţ, demn de marile echipe. Domnul primar Bîzîc s-a ocupat asiduu de bunul mers al lucrurilor la echipa de fotbal, un aport deosebit având şi consilierul personal al acestuia, Bogdan Nicula. Pe de altă parte, trebuie să mai menţionez faptul că la această masă festivă au mai fost invitaţi şi câţiva oameni de afaceri din zonă, care au fost mereu alături de echipă şi ne-au oferit un sprijin necondiţionat. Toţi ne-au ajutat foarte mult de-a lungul întregului sezon şi vreau să le mulţumesc pe această cale”, a declarat vicepreşedintele de la FC Băbeni, Florentin David.
Acesta a menţionat că petrecerea din urmă cu câteva zile nu a necesitat nicio cheltuială din bugetul local al oraşului Băbeni, ci a fost organizată doar cu fonduri provenite de la câţiva sponsori. „În numele jucătorilor, vreau să mulţumesc conducerii primăriei Băbeni, dar şi celor 15 consilieri locali, pentru că au fost de acord să sprijine fotbalul şi sportul în general. Sperăm ca şi pe viitor toţi aceştia să fie alături de noi, să ne sprijine în încercarea noastră de a alcătui o echipă de fotbal frumoasă, dar mai ales puternică, la Băbeni”, a mai spus David.