Juniorii de la CSM nu au milă de adversari


• fotbaliștii pregătiți de antrenorii Gabriel Mangalagiu și Cristi Lazăr fac față cu brio pe patru „fronturi”

MangalagiuAșa după cum vă informam în edițiile anterioare ale publicației noastre, juniorii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea se descurcă în total contrast cu echipa mare. Fotbaliștii antrenați de antrenorii Gabriel Mangalagiu (foto) și Cristian Lazăr înving cam tot ce prind, deși luptă pe patru „fronturi”. Vorbim aici de Campionatele naționale de juniori A și B, de Liga a IV-a vâlceană, acolo unde evoluează pentru CSM II Râmnicu Vâlcea, dar și de Cupa României – faza județeană. Conform informațiilor oferite de către site-ul oficial al clubului, echipele de juniori ale CS Municipal au reuşit alte două succese clare în cadrul ultimei etape. Astfel, la juniori A, echipa antrenată de Cristi Lazăr a trecut cu 4-1, la Slatina, de jucătorii legitimați la Liceul cu Program Sportiv din localitate. Internaţionalul de juniori al echipei noastre, Marian Ion, a reuşit o triplă, în timp ce Neacşu a completat seria golurilor municipale. Elevii lui Lazăr au punctaj maxim şi sunt pe locul secund al clasamenului, cu un golaveraj mai slab decât liderul Club Sportiv Școlar din Craiova. În runda viitoare, „viperele mici” vor evolua pe propriul teren. Meciul va avea loc sâmbătă, în compania unei ale echipe din Craiova, CSJ Ştiinţa. Clasament: CSȘ Craiova – 12 p, CSM Râmnicu Vâlcea – 12p, CS Pandurii Târgu Jiu – 12p.
La juniori B, trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu a trecut cu 5-0 de LPS Slatina, tot în deplasare. Şi de această dată, unul dintre fotbaliştii municipali, Horumbă, a reuşit o triplă, celelalte goluri fiind marcate de Lala şi Tănăsescu. Elevii lui Mangalagiu sunt pe primul loc al clasamentului, la cinci puncte distanţă de următoarele clasate. Clasament: CSM Râmnicu Valcea – 12p, CSU Craiova – 7p, CS Pandurii Tg. Jiu – 7p.
În campionatul Ligii a IV-a vâlcene, formatia CSM II, antrenată de Cristi Lazar și Gabi Mangalagiu s-a impus, scor 1-0, în deplasarea de la Lotru Brezoi. Echipa municipală se află momentan pe poziția a patra a clasamentului, având cu trei puncte mai puțin decât ocupanta primei poziții, Minerul Ocnele Mari. De asemenea, CSM II s-a descurcat foarte bine și în Cupa României faza județeană. Acolo, „satelitul” divizionarei secunde a acces în sferturile de finală ale întrecerii, iar pe 6 decembrie se va lupta pentru calificarea în „careul de ași”. Conform spuselor antrenorului Gabriel Mangalagiu, în acest sezon, principalul obiectiv pentru echipa secundă din Zăvoi este reprezentat de câștigarea fazei județene a Cupei României.