„Jucătorii şi-au dat silinţa şi au obţinut un punct valoros pentru moralul lor”


Pelici• susţine antrenorul de la CS Municipal, Alexandru Pelici
Aşa după cum declara înaintea plecării spre Timişoara, tehnicianul celor de la CSM era încrezător în posibilitatea echipei noastre de a se întoarce cu un rezultat pozitiv din cea mai grea deplasare a sezonului. Planurile lui Alexandru Pelici nu au mai fost zădărnicite din cauza lipsei de concentrare a jucătorilor sau de neşansă, aşa cum s-a întâmplat la Mioveni. Iar cât priveşte opinia tehnicianului cu privire la punctul câştigat în urma remizei „albe”, acesta este unul care ajută în primul rând moralul jucătorilor noştri.
De asemenea, după încheierea întâlnirii de la Timişoara, Alex Pelici a spus că punctul de la Timişoara nu va însemna prea mult în eventualitatea în care CSM nu va reuşi să se impună runda viitoare în faţa metaliştilor din Reşiţa. „Acest punct este valoros în primul rând pentru moralul jucătorilor. El este important şi în clasament pentru că, până la urmă, orice punct câştigat este binevenit. Ce pot să zic… în meciul de la Timişoara, noi am scos aproape maxim din ceea ce putem acum. Jucătorii şi-au dat silinţa, au luptat mult şi în cele din urmă roadele muncii lor s-au văzut. Consider că doar prin muncă se pot obţine rezultate bune şi nu pot decât să îi felicit pentru eforturile depuse.
Acum trebuie să începem să pregătim meciul de sâmbătă cu Reşiţa. Şi acel joc să anunţă foarte dificil şi trebuie să obţinem maximul de puncte. Sunt convins că această echipă are forţa de a se impune în faţa Reşiţei şi vom face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat timişoreanul de la timona echipei noastre, Alexandru Pelici.