Ionel Vâncea a primit replica de la Florian Marin: „Prefect nou, reguli noi”


Nu toți cunosc, încă, noile reguli ale prefectului privind interzicerea parcării autoturismelor în fața Instituției Prefectului. Iar cei care abia au luat contact cu noua decizie nu au fost chiar încântați. Nemulțumit a fost și sindicalistul Cartel Alfa, Ionel Vâncea, cel care a ținut să-i reproșeze prefectului, la prima întâlnire, acest lucru.
„Sunt supărat. Există instituții care fac locuri de parcare. Voi face adresă către M.A.I.! N-am mai văzut așa ceva!”, a precizat Vâncea.
În replică, reprezentantul Guvernului a ținut să-l lămurească: „Vă convine bine; nu vă convine, faceți în scris. Prefect nou, reguli noi”.
Cum Ionel Vâncea nu este omul la care să țină supărarea, finalul ședinței a fost unul mulțumitor și ambele părți chiar au glumit pe seama primei reacții a sindicalistului.
Reamintim cititorilor că prefectul județului, Florian Marin, a decis ca niciun autovehicul al vreunui director să nu mai parcheze în fața Prefecturii, motivând că trecătorii se pot gândi că cine știe ce ședințe extraordinare au loc.