Investițiile din Budești, în linie dreaptă


În localitatea păstorită de primarul Ionel Vlădulescu investițiile își continuă demersul firesc: se află în derulare proiectul privind construcția podului peste pârâul Sâmnic; se află în faza de achiziție proiectul de reabilitare a drumului in satul Barza care face legătura cu Râmnicul, a fost semnat contractul de extindere, reabilitare și dotare a Școlii din Budești, se află-n licitație proiectul de reabilitare a drumurilor de interes local Budești – Bercioiu și cel de înființare a unei grădinițe cu program normal.
Grădinița, funcțională de la anul
Conform declarației edilului Ionel Vlădulescu, în ceea ce privește Grădinița cu Program Normal, se lucrează, iar termenul de execuție este de un an și jumătate. Până vara viitoare, grădinița va fi gata și va putea fi dată în folosință; își va demara activitatea. Autoritățile publice locale speră ca tot mai mulți părinți să-și înscrie copii la unitățile școlare de pe raza localității, deoarece e totuși greu cu naveta până-n Râmnic. Tocmai de aceea, vor fi create și condiții optime de studiu, mai ales că și școala din Budești va fi modernizată și dotată.
A fost semnat contractul de reabilitare, modernizare și dotare a Școlii Budești, iar în momentul demarării lucrărilor propriu-zise copiii vor fi mutați în alte spații.