Infracțiuni peste infracțiuni, dosare peste dosare


• polițiștii au fost neiertători față de șoferii «certați» cu legea
În zilele de week-end, polițiștii vâlceni au ieșit din nou la «vânătoare» de șoferi care nu respectă regulile de circulație. Să vedem cum arată bilanțul comunicat de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea
În dimineața zilei de 31 martie, ora 02.00, polițiștii municipiului Drăgășani au depistat, pe raza municipiului, un minor cu vârsta de 17 ani, care conducea un moped, fără a deține permis de conducere. De asemenea, vehiculul nu era înregistrat în circulație. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.
În seara zilei de 30 martie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe raza orașului Călimănești, un șofer de 45 de ani, din oraș, aflat sub influența alcoolului. În urma testării, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se fac cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Două nereguli constatate și pe raza orașului Berbești

În după-amiaza zilei de 30 martie, polițiștii orașului Berbești au oprit pentru control, pe raza localității, un bărbat cu vârsta de 48 de ani, care conducea un motociclu. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal.
În dimineața zilei de 30 martie, polițiștii orașului Berbești, au depistat, pe Drumul Județean 676 D, în comuna Mateești, un bărbat cu vârsta de 57 de ani, care conducea un moped, fără a deține permis de conducere. Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări.