ÎNCĂIERARE în Drăgășani: un copil de cinci ani a fost rănit!


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, au anunțat că efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, încăierare, lovire sau alte violențe și distrugere.
„În fapt, la data de 23 decembrie 2020, în municipiul Drăgășani, în parcarea unei societăți comerciale, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui minor de cinci ani. De asemenea, tot în acest incident a fost distrusă și luneta unei autoutilitare. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, care ar fi participat la încăierare”, au informat polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a celor cinci bărbați, ei fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Ulterior, în data de 24 decembrie 2020, cei cinci au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani în vederea dispunerii de măsuri legale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea