În urmă cu puțin timp:
A LUAT FOC CASA UNEI FEMEI în vârstă de 91 de ani. Bătrâna a suferit arsuri la față


Vineri seara, 10 februarie 2023, în jurul orei 19.00, pompierii Grupului de Intervenție Grădiștea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Zătreni (satul Stanomiru).
„Din spusele apelantului, există o singură victimă, proprietara, surprinsă în locuință în momentul incendiului. A fost evacută de vecini, dar prezintă atac de panică și posibil arsuri. Au fost alocate două autospeciale de stingere și o autospecială SMURD de la GI Grădiștea”, ne comunicau pompierii, vineri seara, în timp ce se deplasau spre locul în care fusese semnalat incendiul.
Ajunși la Zătreni, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței și că se extinsese și la acoperiș. Victima, o femeie în vârstă de 91 de ani, a fost evaluată de către echipajul SMURD, ea prezentând arsuri superficiale la nivelul feței, membrelor superioare și membrului inferior stâng.
După aproximativ o oră de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă incendiul, limitând astfel extinderea flăcărilor la alte imobile/bunuri din vecinătatea casei care a luat foc.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea