În lupta pentru podium, Flacăra vrea trei puncte la Voluntari


După un parcurs foarte bun în primele șapte etape din Seria C a Ligii a III-a de fotbal, Flacăra Horezu ocupă poziția a șasea în clasament, la numai trei puncte în spatele liderului Unirea Bascov. Cu patru victorii, două remize și o singură înfrângere, gruparea din orașul de sub Buila și-a depășit cu mult statutul de nou-promovată la nivelul Ligii a III-a. Singura reprezentantă a Vâlcii în fotbalul național a reușit meciuri foarte bune, fiind în cărți pentru obținerea victoriei în absolut toate cele șapte meciuri oficiale în care a evoluat (chiar și înfrângerea de la Brașov a venit în urma unui penalty transformat de gazde, în minutul 90!).

Un derby al mijlocului de clasament

Sâmbătă, 13 octombrie, în runda a șaptea, Flacăra Horezu va evolua într-unul dintre cele mai interesante meciuri din această serie. Echipa din Treapt se va deplasa în județul Ilfov, urmând să joace pe terenul echipei-satelit a prim-divizionarei FC Voluntari. Întâlnirea se anunță foarte interesantă prin prisma faptului că, înaintea acestei runde, cele două echipe sunt vecine de clasament, pe locurile șase și șapte, fiind despărțite de un singur punct. În plus, cum distanța dintre Flacăra Horezu (ocupanta poziției a șasea) și liderul Unirea Bascov este de numai trei puncte, este lesne de înțeles că eventuala învingătoare a meciului de sâmbătă dintre FC Voluntari 2 și echipa vâlceană are posibilitatea de a urca pe podiumul clasamentului Seriei C. Pentru Flacăra Horezu nici ideea unei remize nu este una de aruncat. Un punct câștigat în deplasare ar menține echipa vâlceană în partea superioară a clasamentului, în relativa vecinătate a podiumului.
Înaintea rundei cu numărul opt, primele trei locuri sunt ocupate de următoarele echipe: Unirea Bascov – 17 puncte, ACSO Filiași – 16 puncte, Turris Turnu Măgurele – 15 puncte.

Programul etapei a VIII-a

ACS Municipal Brașov – Unirea Bascov
FCU Craiova – AFC Astra 2
FC Voluntari 2 – Flacăra Horezu
Turris Turnu Măgurele – CSM Alexandria
FC Pucioasa – AFC Hermannstadt 2
Atletic Bradu – ACSO Filiași
Flacăra Moreni – CSU Craiova 2
Viitorul Domnești – Sporting Roșiori