După „asaltul” din 2017,
„GENERALUL” PETRICĂ NICOARĂ sună iar mobilizarea pentru Brâul de Aur


Bărbăteștiul se pregătește de petrecerea așteptată doi ani în pandemie
„Le promit tuturor că, după ce scăpăm de pandemia aceasta, vom trage un chef care să compenseze anii aceștia pierduți!”, suna legământul primarului Bănacu anul trecut, când valul patru al COVID-19 strica aproape în ultima clipă pregătirile pentru Brâul de Aur 2021.
Chiar dacă umbra virusului încă nu ne-a părăsit definitiv, administrația din Bărbătești a bătut deja palma pentru artiștii cu care vor petrece de Sfântă Mărie Mică, la început de septembrie. Capul de afiș este „generalul” Petrică Nicoară, unul dintre cei mai celebri și apreciați saxofoniști din Banat, care a mai făcut atmosferă pentru Bărbătești și înainte de pandemie.
„În 2017, Petrică Nicoară și formația lui au adus o energie și un magnetism fără precedent ultima dată când i-am avut invitați la Brâu. A fost și va rămâne o amintire profundă pentru cei care au petrecut acea seară și am zis că nu putea fi decât el cel care să ne șteargă din inimi și minți acești ultimi doi ani de restricții!”, și-a motivat alegerea primarului Bărbăteștiului.