Două proiecte din Păușești-Măglași așteaptă recepția


Edilul comunei Păușești-Măglași, Alexandru Dediu, ne-a declarat, recent, că s-au finalizat două investiții, urmând să fie realizate și recepțiile. Este vorba despre finalizarea podului din satul Pietrari, care face legătura cu DN 64. Acesta a fost realizat cu fonduri pe situații de urgență.
Cel de-al doilea proiect finalizat vizează Căminul Cultural. Recepția obiectivului va avea loc pe 1 iulie, finanțarea fiind realizată de Compania Națională de Investiții.
„În-afara celor două proiecte duse la bun sfârșit, mai avem investiții în derulare, amintind aici lucrările la Dispensarul uman, lucrări ce sper să se încheie în luna august și cele ce vizează Școala din Valea Cheii, de reabilitare și modernizare. Și-n acest caz, lucrările se vor încheia vara aceasta, școala fiind astfel pregătită pentru un nou an școlar”, a declarat primarul Dediu.
Tot referitor la Școala din Valea Cheii, vor fi amenajate și grupurile sanitare, se va face încălzire centrală pe gaze, iar elevii vor dispune de condiții optime de studiu.