Daruri pentru copii de la preoții Bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel”


de 1 iunie, preșcolarii de la Grădinița Nord 1 au cântat, au spus rugăciuni și au primit dulciuriGRADINITA NORD 1_NOU (1)
Ca-n fiecare an, de Ziua copilului, reprezentanții Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Nord au fost alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nord 1. Preotul paroh Ion Bănuță (foto sus, în stânga), alături de părintele diacon Petre Bărănguță (foto sus, în dreapta), s-au aflat în mijlocul preșcolarilor, cu ocazia zilei de 1 iunie, și-n baza parteneriatului încheiat cu grădinița. Preșcolarii de la toate grupele s-au arătat încântați de vizita reprezentanților bisericii, au cântat, au spus rugăciuni și diverse povestioare. La final, cei mici au fost răsplătiți de preotul paroh și preotul diacon cu câte o ciocolată și cu iconițe.
Darul lui Dumnezeu îl reprezintă copiii; ei sunt florile familiei, speranța de mâine a țării. Sunt «îngerii lui Dumnezeu» pe pământ și privind lumea prin ochii lor observăm că nu ar trebui să existe răutate”, a declarat preotul paroh, Ion Bănuță.