Cote pariuri câștigătoare la Cupa Mondială 2022


Având în vedere că numărul celor care vor urmări meciurile de la Cupa Mondială din Qatar va fi impresionant, este de așteptat să existe nu doar recorduri de audiență, ci și recorduri de plasare pariuri și sume jucate. Cum cei care vor să își intre în formă pot analiza deja ofertele platformelor de pariuri și pot pune pariuri, nu ar strica să arunce o privire și pe pagina cote pariuri castigatoare cupa mondiala.
Un eveniment fotbalistic de asemenea amploare nu va fi lipsit de dezamăgiri și surprize plăcute. Conform estimărilor oficiale, fiecare dintre cele 32 de echipe prezente vor beneficia de mulți susținători și vor fi urmărite de aproape un miliard de telespectatori. Numărul celor care au cumpărat deja bilete și vor putea vedea întrecerile direct din stadion, este undeva în jurul a 2,5 milioane de microbiști.

Care sunt favoritele la Cupa Mondială din Qatar?

În funcție de numărul de cupe câștigate și de componența echipelor, vom face mai jos o estimarea a principalelor favorite pentru meciurile programate la Campionatul Mondial de Fotbal din acest an:

  1. Brazilia

Brazilia este una dintre echipele care a strălucit de multe ori la Cupa mondială și a câștigat nu mai puțin de 5 trofee, primul în 1958, al doilea în 1962, al treilea în 1970, al patrulea în 1994 și ultimul în 2002. A avut de asemenea și numeroase alte prezențe în sferturile de finale, semifinale și finale. În clipa de față, este cotată printre cele mai bune echipe prezente la acest campionat.

  1. Argentina

Câștigătoare a două trofee, primul în 1978 și al doilea în 1986, Argentina este și ea una dintre favorite la acest turneu mondial. În 2014 a jucat în finală împotriva Germaniei, nivel la care a mai ajuns și în 1930 și 1990. Prezența lui Lionel Messi, un fotbalist de excepție, este un mare plus pentru echipă, care o ajută să crească în preferințe și în cote.

  1. Anglia

Fără a deține palmaresul Braziliei, câștigătoare a trofeului o singură dată, în 1966 și cu 16 participări, Anglia este și ea una dintre echipele cele mai apreciate și susținute la acest campionat. Având în vedere parcursul de la Euro 2020, unde au mers până în finală, este de așteptat ca și la această competiție să aibă o evoluție spectaculoasă, cu o poziție cât mai sus în top. Harry Kane, este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști și unul dintre golgheterii favoriți.

  1. Franța

Deținătoarea ultimei cupe, cea din 2018 din Rusia, Franța se plasează foarte sus și în așteptările celor care vor paria la Campionatul Mondial de anul acesta. Franța a mai jucat o finală în 2002 și a ajuns în sferturile de finală la ediția din 2014. Chiar dacă îi va fi foarte greu să-și apere trofeul, cu siguranța va avea o evoluție remarcabilă, datorită prezenței jucătorilor Kylian Mbappe și Karim Benzema.

  1. Spania

Câștigătoare a cupei în 2010, Spania este și ea prezentă în clasamente ca favorită. Este de așteptat să lupte pentru a câștiga o poziție cât mai bună, mai ales că la ultimele două campionate a avut un parcurs care nu a s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

În cazul în care cauți ponturi cupa mondială 2022, ai la dispoziție informații pe cele mai multe platforme de pariuri online. Pentru a beneficia de avantaje maxime, alege să-ți validezi contul.

Vârsta minimă legală pentru pariuri sportive este de 18 ani.