CJ VÂLCEA VA SPRIJINI FINANCIAR Cozia Călimănești dacă echipa din stațiune va promova în Liga a III-a


După zeci de ani, orașul Călimănești poate avea echipă în Liga a III-a de fotbal românească. Performanța așteptată de multă vreme de iubitorii fotbalului din stațiune este pe jumătate realizată după ce echipa lor a câștigat faza județeană a Ligii a IV-a – campionatul elitei fotbalistice din județul nostru. După acest succes obținut pe plan județean, Cozia Călimănești are nevoie de încă unul în «barajul» de promovare pentru Liga a III-a, pe care îl va disputa în fața campioanei județului Olt.
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că, în cazul în care Cozia Călimănești va obține dreptul de a evolua în Liga a III-a, instituția pe care o conduce se va implica pentru a susține financiar (alături de administrația locală și de sponsori privați) echipa din stațiune.
„Felicitări, Cozia Călimănești! Ultimul meci din acest sezon competițional, Cozia Călimănești l-a disputat împotriva echipei Sparta Râmnicu Vâlcea. A fost joc frumos disputat pe o bază sportivă frumoasă. Felicitări celor care o îngrijesc! Sunt convins că echipa din Călimănești ne va reprezenta cu cinste județul și va trece cu bine și de barajul de promovare în Liga a III-a. Așa cum am procedat și în cazul celorlalte echipe vâlcene din Liga a III-a, Dăești, Costești și Horezu, le vom fi alături în continuare și vom sprijini financiar și echipa din Călimănești, dacă va face pasul către eșalonul trei fotbalistic. Felicitări și multă baftă la meciurile de baraj!”, a declarat președintele Constantin Rădulescu după ce echipa Cozia Călimănești a câștigat titlul de campioană în Liga a IV-a din Vâlcea.