CE MULTINAȚIONALĂ PUTERNICĂ se face la Vâlcea! A semnat și o muntenegreancă


Reprezentanții echipei de handbal feminin a Primăriei Râmnicu Vâlcea au anunțat, în prima zi a acestei săptămâni (22 august 2022), transferul unei noi jucătoare. Conducerea clubului s-a orientat către jucătoare din afara țării, cea mai nouă «achiziție» fiind reprezentată de tânăra și promițătoarea Tanja Asanin. Are 26 de ani, vine din Muntenegru și va evolua pe postul de inter-dreapta, alături de Daria Bucur.
După acest nou-transfer, alura de multinațională pe care o are formația Primăriei Râmnicului prinde și mai mult contur. Sportive din șapte-opt țări vor evolua pentru echipa municipalității în viitorul sezon al Ligii Florilor. Vorbim astfel despre handbaliste din țări precum Ucraina, Suedia, Germania, Muntenegru, Japonia, Tunisia-Ungaria și, evident, România. Pe lângă jucătoarele de diferite naționalități, nu trebuie uitat faptul că antrenorul principal al echipei este tot «stranier», anume norvegianul Bent Dahl.
Se anunță un sezon interesant de Liga Florilor, în care suntem convinși că echipa municipalității se va lupta pentru titlul de campioană și pentru Cupa României!