Cătălin Avan, primar Păușești Otăsău: „Răutăcioșii vor fi reduși la tăcere!”


Cum niciodată toți oamenii vor fi mulțumiți, chiar dacă faci fapte bune, edilul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, renumit acum pentru cadourile făcute copiilor din localitate, cadouri ce au la bază dezvoltarea lor frumoasă și armonioasă, a decis să dea replica cârcotașilor.
„Răutăcioșii spun ca acel concept «Totul pentru copii» cu premiul pentru nașterea unui nou-născut, tablete, manuale, săniuțe, biciclete și, la toamnă, uniforme gratuite, ascunde în fapt, pomeni electorale! Pentru răutăcioși revin cu mesajul: «nu ne mai oprește nimeni, până nu vom arăta ca o localitate din Austria!» Nimeni!!! Când vom face bilanțul pe 29 iunie, la un an de la depunerea jurământului meu, răutăcioșii vor fi reduși la tăcere!”, declara, pe un site de socializare, alesul local din Păușești Otăsău.
Reamintim cititorilor că, din momentul în care a preluat frâiele localității, Cătălin Avan a făcut multe în Păușești: investiții majore în infrastructură, dar și multe bucurii pentru copii, precum tablete, săniuțe, manuale și biciclete. Din câte observăm, urmează uniformele școlare.