Aflați în vacanță, Elevii sunt așteptați în taberele organizate de DJST


Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea anunță elevii interesați de a petrece clipe minunate de vacanță, cât și pe părinții acestora, de oportunitățile pe care instituția râmniceană le „pune la bătaie” în această vară. Astfel, cum copiii aşteaptă nerăbdători să plece în vacanţa de vară, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea pune la dispoziţia acestora programe desfășurate pe parcursul unui sejur, în Centrele de Agrement Cozia, Căciulata și Brădișor.
Costul unei zile de tabără este de 64 de lei de persoană și acoperă  serviciile de cazare, masă și asistența medicală. Prețul unui sejur este de 384 de lei, iar seriile stabilite de către DJST Vâlcea sunt: 30 iunie – 6 iulie, 8 – 14 iulie, 16 – 22 iulie, 24 – 30 iulie, 1 – 7 august, 9 – 15 august, 17 – 23 august, 25 – 31 august și 2 – 8 septembrie.
„Până în acest moment, au fost efectuate peste 1.200 de rezervări pentru seriile menționate, iar tinerii sunt din județe precum Prahova, Teleorman, Mehedinți, Dolj, Buzău, Constanța, Arad, Galați, Iași, Olt, Vâlcea și municipiul București. Menționăm că taberele DJST Vâlcea sunt pregătite conform normelor impuse de Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. În același timp, Ministerul Tineretului și Sportului asigură prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, unui număr de 80 copii şi tineri instituţionalizaţi, dar şi unui număr de 60 de preşcolari, elevi şi studenţi cu grad de handicap, un sejur de neuitat in centrele de agrement din țară, aflate în subordine”, se arată în comunicatul transmis de către Biroul de presă al DJST Vâlcea.