Aduce anul 2017 secretar la Primăria Racovița?


S-au făcut trei ani de zile de când Primăria Racovița nu dispune de omul de bază din unitatea administrativ-teritorială: secretarul. Edilul comunei, Sonia Iliescu, a declarat, pentru ziarul nostru, că este extrem de greu, mai ales că vorbim de un om care este baza în primărie, un om ce coordonează compartimentele juridic, economic, care poate spune, în ședințele Consiliului Local dacă este sau nu legală o anumită decizie. Cum de s-a ajuns în această situație?
„Când s-a organizat concurs, după adresele făcute de noi către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, nu s-a prezentat nimeni. Când se găsea om dornic să vină, nu s-a ținut concursul. Cică nu e spațiu. E atât de absurd. În curând, va fi din nou organizat concurs pentru post și sper să se prezinte careva. Legile sunt făcute cu o interpretare și nu trebuie să greșim”, a precizat edilul Sonia Iliescu.
Primăria Racovița a întâmpinat, la un moment dat, probleme legate și de lipsa contabilului, situația fiind, în prezent, remediată. Dacă va aduce 2017 secretar la Primărie, rămâne de văzut.