A FOST ARESTAT PREVENTIV tânărul care a furat telefonul unei eleve aflate pe terenul de sport al școlii din Ionești


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au informat că, la data de 17 septembrie 2023, angajați din cadrul Secției nr. 4 Prundeni au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Ionești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 16 septembrie 2023, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil de la o minoră de 14 ani, ce se afla pe un teren de sport, în localitatea Ionești.
„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar la data de 16 septembrie 2023, a fost desfășurată o percheziție domiciliară în localitatea Ionești, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și telefonul mobil sustras. La data de 17 septembrie 2023, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În data de 18 septembrie, el a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, ne-au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.
În context mai este de amintit faptul că polițiștii vor continua cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.