Primăria Păușești-Măglași a organizat
GALA PREMIILOR BIBLIOTECII PUBLICE „Antim Petrescu”


Pe 11 decembrie 2022, Primăria și Consiliul Local Păușești-Măglași au organizat Gala Premiilor Bibliotecii Publice „Antim Petrescu”. Acesta a fost unul dintre evenimentele culturale încărcate de emoție și bucurie din activitatea Bibliotecii Publice „Antim Petrescu” și din viața comunității locale Păușesti-Măglasi.
„Felicitări premianților galei noastre! Mulțumim tuturor participanților la eveniment! Mulțumim Andrei Bojin pentru surprinderea în imagini a Galei Premiilor Bibliotecii Publice «Antim Petrescu» Păușești-Măglași!”, au transmis organizatorii evenimentului cultural.
„Mulțumim doamnei bibliotecar Ioana Goran pentru ocazia de a participa la proiectul Bibliotecii Publice «Antim Petrescu» Păușești Măglași, «Semn de Carte Călător», și a altor activități în cadrul bibliotecii de-a lungul timpului! Mulțumim pentru invitația de a participa și pentru diplomele oferite în cadrul Galei premiilor Bibliotecii Publice «Antim Petrescu». Felicitări Primăriei Comunei Păușești Măglași și domnului primar Alexandru Dediu pentru sprijinirea doamnei bibliotecar Ioana Goran, a școlii și cadrelor didactice din grădiniță în proiectele pe care le derulează în folosul copiilor comunității noastre. Felicitări pentru prima ediție a Galei premiilor Bibliotecii Publice «Antim Petrescu» Păușești Măglasi! Să vă ajute Domnul în realizarea proiectelor pentru copiii din comunitatea noastră mulți ani de acum înainte!”, a transmis o participantă la evenimentul cultural prin intermediul paginii de socializare.