200 de poliţişti la începutul de an şcolar!


Aproape  de 200 poliţişti vor acţiona suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din tot judeţul pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă. Astfel, poliţiştii vor acţiona azi în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.
Poliţişti de ordine publică, rutieră, prevenire, dar şi de la  alte structuri vor fi prezenţi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din întreaga ţară, pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă. Efectivele poliţiei sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.
Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii – în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu – vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare.